fbpx

barikom.si

logo-leaf-new
piši mi

Pošlji sporočilo

logo-leaf-new

Pogosta vprašanja

Izdelki blagovne znamke barikom.si so :unikatni, trajnostni, uporabni, kakovostni  in 100 % narejeni v Sloveniji. Vsak izdelek je oblikovan, izrezan in sešit ter dokončan z velikim občutkom.

Certifikat Art&Craft Slovenije potrjuje, da se izdelek šteje za predmet domače – umetnostne obrti, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije na podlagi pozitivnega  mnenja strokovne komisije. Izdelki domače –  umetnostne obrti so pomembna sestavina kulturna dediščina.Izdelki domače umetnostne obrti  so: uporabni, kakovostni in izvirni.

Trajnostna uporaba blaga pomeni da je izdelek izdelan po zasnovi: zmanjšuj, ponovno uporabi in recikliraj. Blago ali tekstilije dobijo možnost ponovne uporabe, kar daje izdelku dodatno vrednost in se zmanjšujejo vplivi na okolje.

Cena dostave je enotna, in sicer 3,00 € po Sloveniji. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu, z naročenimi artikli in jo poravnate skupaj z zneskom naročila.

Pri naročilu nad 30 ,00 € je poštnina brezplačna na območju Slovenije.

 

Omogočeno je tudi lastni prevzem na naslovu spletne trgovine barikom.si, po  predhodnem dogovoru po elektronski pošti info@barikom.si.

Če želite dostavo v tujino, nam pišete na info@barikom.si.

Čas dostave znotraj Slovenije je od 2 do 5 dni.

Izdelek, ki je izdelan po naročilu kupca, je rok izdelave do 20 dni oz. po dogovoru.

Izdelke blagovne znamke barikom.si lahko naročate v spletni trgovini.

Izdelke blagovne znake barikom.si se plača po predračunu. Izdelke pošljemo, ko je predračun plačan.

Cene izdelkov so označene v eurih (EUR).

Ponudnik si  pridržuje pravico do sprememb cen.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena med ponudnikom in kupcem v trenutku, ko  ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejem na svojo elektronsko pošto. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni ter veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

naročilo  izdelkov preko spletne trgovine barikom.si lahko kupec oda 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi v nedeljah in praznikih. po končanem naročilu prejme kupec elektronsko potrditev naročila na e-spletno pošto, katerega je navedel ob naročilu.  izdelek  bo odposlan po prijetem plačilu.

 

Po oddaji naročila kupec prejme potrdilo o naročilu na njegov e-naslov. Morebitni preklic naročila lahko kupec v roku 24 ur po prejemu potrditve naročila sporoči na ponudnikovo elektronski naslov. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in ponudnikom sklenjena.

Vsi  izdelki blagovne znamke  barikom.si so skrbno izdelani in individualno poslani vsakemu kupcu. Vaš nakup je 100% varen. Upamo, da ste z našimi izdelki blagovne znamke barikom.si zadovoljni. Če pa morda ni tako in bi ga želeli zamenjati, nas je potrebno o tem predhodno obvesti na naš elektronski naslov info@barikom.si. Nepoškodovan izdelek lahko vrnete v roku 14 dni z računom ter izpolnjenim obrazcem za vračilo po pošti. Po prejemu nepoškodovanega vrnjenega izdelka vam bomo na podlagi zahtevka v roku štirinajst 14 dni vrnili strošek kupnine. Vaš strošek je le plačilo poštnine, ko vrnete nepoškodovan izdelek.

Pri vračilu izdelka je vaš strošek le plačilo poštnine, ko vrnete nepoškodovan izdelek.

Pri vračilu  izdelkane sprejemamo pošte z odkupnino.

O menjavi kupljenih izdelkov na spletni strani barikom.si je nas o tem potrebno prhodno obvestiti na naš  elektronski naslov info@barikom.si. Nepoškodovan izdelek se lahko vrne v roku 14 dni od nakupa z računom ter izpolnjenim obrazcem za vračilo ali menjavo.

Pri menjavi blaga je vaš strošek le plačilo poštnine, ko vrnete nepoškodovan izdelek.

Pri menjavi izdelka je vaš strošek le plačilo poštnine, ko vrnete nepoškodovan izdelek.

.

Pri izdelkih, ki imajo  izvezeno ime, se kupnina ne vrača.

logo-leaf-new

 

031 761 664

 

info@barikom.si

Cvetlična pot 11

1000 Ljubljana

logo-leaf-new
Shopping Cart
Translate »