fbpx

barikom.si

logo-leaf-new

Pozdravljeni!

Sem Barbara, ki od  malih nog rada ustvarja in oblikuje. Po zaključenem univerzitetnem študiju Tehnologije prometa sem iskala dela. V tem času sem začela  izdelovati nakit in izdelovati unikatne izdelke. Sodelovala sem z ustvarjalno revijo Unikat.
Po rojstvu drugega dečka sem dobila zaposlitev v Društvu Novi Paradoks, ki deluje na področju duševnega zdravja. Bila sem zaposlena kot strokovna sodelavka v dnevnem centru in stanovanjski skupini.

Pri opravljanju dela vodje stanovanjske skupine in dnevnega centra sem ugotovila so mi v veliko pomoč delovne in življenjske izkušnje ter znanje, ki sem ga pridobila s prakso. Velikokrat sem bila v položaju, ko sem ugotovila, da potrebujem še dodatna znanja. Zato sem se odločila za vpis na višješolski študij Organizatorja socialne mreže, ki sem ga tudi uspešno zaključila.  Opravila sem strokovni izpit za strokovne delavce na področju socialnega varstva pri Socialni zbornici Slovenije.  

Po rojstvu deklice sem izgubila zaposlitev. Ponovno sem začela aktivno ustvarjati in šivati. Postala sem prostovoljka pri ZPM Ljubljana Moste Polje v Večgeneracijskem centru Skupna točka in RK Ljubljana na projektu Srečevalnica, kje sem vodila  ustvarjalne delavnice.  Na ustvarjalnih delavnicah smo se družili, ustvarjali, neformalno izobraževali in krepili socialno mrežo.

Ko sem ustvarjala in vodila ustvarjalne delavnice, sem spoznavala različne materiale ter njihove lastnosti. Pridobila sem dodatna znanja.

Za okrasne izdelke in igrače sem pridobila certifikate za domačo umetnostno obrt » Rokodelstvo Art & Craft Slovenije, ki ga je izdala Obrtna podjetniška zbornica Slovenije.

Ustvarjam izdelke pod blagovno znamko barikom.si. Izdelki so unikatni in inovativni ter so  tudi  trajnostno – družbeno odgovorni izdelki. Pri  ustvarjanju me spremlja moto:

»Ustvarjaj, zmanjšuj in ponovno uporabi«

Vsak izdelek je avtorsko delo in mu je bilo posvečeno veliko časa ter truda.

Vabim vas, da postanete del moje zgodbe tudi vi.

to sem jaz
logo-leaf-new
rokodelstvo
logo-leaf-new
Shopping Cart
Translate »