fbpx

barikom.si

krimove dobre vile 1

Dobrodelna akcija

Krimove dobre vile so domiselna dobrodelna akcija krimovk, njihovih partnerjev in navijačev. Dekleta iz RK Krim Mercator so prisluhnila tvorcem botrstva v športu in Olimpijskega komiteja, v skupni želji, da bi pomagali čim več mladim športnikom iz socialno ogroženih okolji.

Tako so slovenske rokometne prvakinje sklenile, da bodo zbirale sredstva za Botrstvo v športu prek simpatičnega produkta, imenovanega Krimove dobre vile. Krimove dobre vile imajo certifikat domače obrti št.9147-30/20. Krimove dobre vil so izdelane z veliko domišlije in kreativnosti ter imajo vesele obraze, ki so izvezeni. Vile so  unikatno darilo, ki v sebi nosi dobrodelno noto. Saj veste, najlepša darila so tista, ki nosijo zgodbo. Vila je čarobna, ker v svoji obliki in podobi združuje same dobre misli in želje. Dobre vile izdeluje jih Barbara Komes.

Sredstva za izdelavo Krimovih dobrih vil ter začetno vsoto za program Botrstvo v športu so zagotovili RK Krim Mercator skupaj s sponzorjema, podjetjema Mercator in BTC, ter partnerjem, agencijo Sportanzo. Na ta način so omenjeni »odkupili« 300 ročno izdelanih dobrih Krimovih vil, ki jih bodo skupaj z zbrano vsoto denarja predali ZPM Ljubljana Moste-Polje za novoletna darila otrok v okviru njihovih programa.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Translate »