fbpx

barikom.si

logobarikom

Blagovna znamka barikom.si

Barikom.si je slovenska blagovna znamka, ki jo je ustvarila Barbara Komes. Barbara že vrsto let ustvarja izdelke iz blaga. Izdelki so unikatni, uporabni, trajnostni in ročno izdelani. Navdih za izdelke je narava, igra z otroki in domišljija. Pri oblikovanju izdelkov iz blaga deluje po principu: ustvarjaj, zmanjšuj in ponovno uporabi blago. Tako izdelki dobijo dodatno vrednost, kar pomeni dodaten ustvarjalni izziv. Materialu se podaljša življenjska doba in zmanjšuje potreba po novem blagu ter negativnih vplivom okolja.

Unikatni, trajnostni in ročno izdelani izdelki iz blaga so čudovita in izvirna darila za družinskega člana, prijatelja, partnerja, učitelja, vzgojitelja ali kar tako.

Okrasni izdelki in igrače imajo certifikat ROKODELSTVO ART&CRAFT SLOVENIJE, ki ga je izdala Obrtna zbornica Slovenije na podlagi strokovnega mnenja strokovne komisije. Certifikat potrjuje, da se izdelki štejejo k domači – umetnostni obrti. Domača umetnostna obrt je del kulturne dediščine.

Oblikovanju izdelkov iz blaga je posvečeno veliko časa, truda in ljubezni. V vsakem izdelku je veliko pozitivne energije, kar omogoča, da smo mirni, optimistični, zadovoljni in imamo pozitiven pogled na svet.

Vabim vas, da na straneh barikom.si najdete navdih za darila ali pa kar tako. Postanite del njene zgodbe tudi vi in ne pozabite se vrniti čez čas, ker je vedno kaj novega.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Translate »