fbpx

barikom.si

prva objava

Pozdravljeni

Sem Barbara, ki rada ustvarjam unikatne  trajnostne izdelke.  Moji  izdelki so trajnostno družbeno odgovorni, ki nastajajo z veliko domišljije.

Trajnostno družbeno odgovorni izdelki imajo namen, da pozitivno vplivajo na družbo, okolje in zadovoljujejo sedanje potrebe brez ogrožanja naslednjih generacij.

punca 17-5

Namen trajnostno družbeno odgovornih izdelkov je: zmanjšujejo ogljični odtis, podaljšujejo življenjski cikel materialu, spodbujajo domačo in umetnostno obrt, spodbujajo dobrodelnost inspodbujajo socialno podjetništvo.

Postanite del moje zgodbe, tudi vi, če verjamete v moj moto, ki se glasi:

“Ustvarjaj,  zmanjšuj, ponovno  uporabi in recikliraj.”

Ponovna uporaba je filozofija o odnosu do stvari. Stvari, ko je ne potrebujemo, ne vidimo kot odpadek, ampak jo lahko predelamo z malo domišljije in dobimo predmet z drugačno vlogo.

Ker  so tekstilni izdelki so najhitreje rastoči odpadki . Sem se odločila, da bom z recikliranje blaga ustvarjam nove izdelke z tehniko krpanke in jih dopolnjujem z vezenejm. Tako nastanejo zanimive kombinacije novih izdelkov z velkio domišljije. tako dobimo nov izdelek , ki ima nov življenski ciklus.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Translate »